Maak een gratis demo account aan
 Schermvoorbeelden:
Mappenstructuur
Documenten
Agenda`s

Regelmatig wordt de vraag gesteld over wie er nog een bepaald beleidsstuk ergens op zijn computer heeft staan! Of wie de laatste versie van de agenda heeft!

Dat alles is nu verleden tijd. Met een doordachte mappenstructuur, die altijd persoonlijk is aan te passen, is het mogelijk om documenten, notulen en agenda’s op een snelle manier terug te vinden. Ook het terugvinden van oudere stukken is geen probleem meer. 'Wat hebben we daar vorig jaar ook alweer over besloten?'

Het archief wordt in de loop van de tijd opgebouwd en onderhouden door de secretaris. Andere leden van het bestuur hebben geen mogelijkheden om bestanden in het archief te plaatsen. Wel kunnen zij het archief raadplegen en gebruiken bij het voorbereiden van de vergaderingen.

In het kader van de duurzaamheid hoeft in principe niet alles meer uitgeprint te worden omdat het via het scherm te lezen is. Een ander bijkomend voordeel is, dat stukken overal en altijd te raadplegen zijn. Leden hoeven geen ingewikkelde mappenstructuur op hun PC aan te leggen, alles staat binnen het portaal.


Vragen? Stuur een e-mail naar info@team-share.nl.
buy power bank online