Maak een gratis demo account aan Schermvoorbeelden:
Communicatie
Nieuwsbrieven

Interne communicatie
Communicatie binnen de organisatie is belangrijk om tot een goede beeldvorming te komen over verschillende onderwerpen. Data centraal biedt de mogelijkheid om via korte lijnen met elkaar van gedachten te wisselen over allerlei onderwerpen. De voordelen van deze vorm van communicatie zijn:

  • De communicatie is helder en direct. Zowel bij documenten als agenda's kunnen bestuursleden reacties plaatsen. De reacties worden naar de bestuursleden gemaild waardoor niemand iets hoeft te missen.
  • Alle reacties worden opgeslagen binnen het portaal en zijn dus altijd weer terug te vinden.

Data Centraal geeft standaard een aantal keuzemogelijkheden waarmee kan worden aangegeven wie toegang heeft tot welke informatie (autorisatie niveaus). Voorbeelden hiervan zijn:

  • Communicatie met alle bestuursleden.
  • Communicatie tussen voorzitter en secretaris.
  • Communicatie met gast-bestuursleden.

Externe communicatie
Een zeer krachtig onderdeel van dit portaal is dat het heel eenvoudig is gemaakt om uw achterban te bereiken. Zo is het mogelijk nieuwsbrieven te ontwerpen en te versturen naar leden van de OR en medewerkers. U heeft volledig zelf in de hand hoe deze nieuwsbrieven eruit zien en wanneer u ze wilt versturen. Het logo van uw organisatie wordt automatisch toegevoegd. Bekijk het schermvoorbeeld.

Een andere mogelijkheid om te communiceren met uw achterban is het plaatsen van openbare documenten. De secretaris heeft de mogelijkheid een aantal door hem of haar geselecteerde documenten openbaar te plaatsen. De medewerkers kunnen zo geïnformeerd worden over de aktiviteiten van de organisatie. De documenten worden in een pagina geplaatst die geen visuele relatie heeft met Data Centraal maar wel het logo van uw organisatie bevat.


Vragen? Stuur een e-mail naar info@team-share.nl.
buy power bank online